חמשת יסודות האושר - סדנה בזום
אחרי מה אנחנו רודפים כל הזמן?
ממה מורכב האושר והאם הוא זמין לנו כבר עכשיו?
מה יעשה אותנו באמת מאושרים?

יש אנשים שנדמה להם שהאושר הוא משהו נשגב ובלתי מושג, אחרים אומרים שהוא רגעים קטנים בחיים... אני אומרת שהאושר הוא מצב הווייתי, שלכולנו פתוחה הדרך להיות מאושרים, ויותר מזה - מבלי להבין, אנחנו מנסים כל חיינו להגיע לשם.
ישנם 5 אספקטים בחיים שאנחנו שואפים להגיע אליהם, אלה הם חמשת יסודות האושר. לפעמים אנחנו ממש רודפים אחריהם מבלי לדעת וזה מנהל אותנו.
לגלות מהם חמשת יסודות האושר, מאפשר לכל אחד להבין למה הוא לא מאושר, מה הוא כל כך מנסה להשיג ואיך יוכל לעשות זאת. תוך כדי הסדנה מתקבל מבט מעמיק על מערכות היחסים שונות, המטרות בחיים ופנימה לתוך עצמנו.
זו סדנה בזום של 6 מפגשים, עשירים בכלים לחיים, מאסכולות טיפול שונות ומעולמות הבודהיזם והיוגה, ימימה, הקבלה, תורת החסידות ועוד. בכל מפגש מקבלים שיעורי בית אותם ניתן לשלוח אליי ולקבל הכונה אישית.
משתתפי המחזורים ראשונים נהנים מהנחות גדולות, הניתנות באהבה בהיותנו עדיין בתקופת קורונה מאתגרת זו.
למשתתפי הקורס מוצעת פגישת ייעוץ איתי ב-50% הנחה, ברור שאפשר כבר עכשיו לתאם...
כל מה שנשאר לך לעשות הוא ליצור איתי קשר ולהצטרף למחזור הבא :) נתראה שם ♡